Zgjidhni

DHOMAT

Card Back
1 KREVAT DOPIO
2 të rritur + 1 (foshnjë)       16m2
Card Front
DHOMA E DOPJO (BAZIKE)

Dhoma jonë dopjo është projektuar për komfort maksimal për dy persona.Duke përfshirë një krevat dopio king size, jastëk ortopedik, TV kabllor me mbi 40 kanale etj. Mbani lidhjen me WiFi falas dhe pushoni duke shijuar pijet freskuese nga minibari direkt në dhomën tuaj. Në tavolinën e biznesit të pajisur me shumë resurse. Përjetoni një përzierje të këndshme të relaksimit dhe funksionalitetit në dhomën tonë të pajisur mirë.


REZERVO TANI
Card Back
1 KREVAT DOPIO
2 të rritur + 1 (foshnjë)      22m2
Card Front
DHOMA E DOPJO & BALLKONI (STANDART)

Zbuloni Dhomën e Dopju me Ballkon, duke përfshirë patofa, një fije të flokëve dhe një tavolinë biznesi për përshtatshmërinë tuaj. Relaksohuni me një pamje qyteti të mahnitshme nga ballkoni juaj privat dhe shijoni WiFi falas dhe argëtimin në televizorët e sheshtë. Përjetoni ofertat e minibarit, duke shijuar përzierjen e ideale të kënaqësisë, argëtimit dhe një pamjeje të mahnitshme të qytetit.


REZERVO TANI
Card Back
2 Krevat Tek
2 të rritur + 1 (foshnjë)       24m2
Card Front
DHOMA DOPIO ME PAMJE QYTETI (DELUXE)

Shijoni Dhomën tonë Dopio me pamje qyteti ku rehatia takon stilin. Mbani lidhjen me WiFi falas dhe pushoni me televizorët e sheshtë me 40 kanale. Shijoni pamjen e qytetit nga ballkoni juaj. Relaksohuni me minibarin, punoni në tavolinën e biznesit të pajisur mirë. Shijoni shërbimin në dhomë për një qëndrim të këndshëm.REZERVO TANI
Card Back
3 KREVATE Tek
3 Adult + 1 (Infant)       26m2
Card Front
DOHMA TRESHE ME PAMJE QYTETI

Mirë se vini në Dhomën tonë të Tre Fishëve me Pamje Qyteti, ku rehatia dhe luksi takohen. Mbani lidhjen me WiFi falas dhe pushoni me argëtim në televizorët e sheshtë. Pranoni pamjen e mahnitshme të qytetit nga pamja e ballkonit tuaj privat. Përfshihen patofat, një fije e flokëve dhe një tavolinë biznesi të pajisur mirë. Përmbushni qëndrimin tuaj me ofertat e minibarit, duke shtuar një prekje ekstra të kënaqësisë në qëndrimin tuaj. Gëzohuni nga përzgjedhja e përsosur e përshtatshme dhe elegancës në këtë dhomë të jashtëzakonshme.


REZERVO TANI
Card Back
1 KREVAT VETËM DHE 1 KREVAT DOPIO
3 të rritur       32m2
Card Front
DHOMA FAMILJARE (SUITE)

Zhytuni në rehatinë dhe përshtatshmërinë e dhomës së familjes me pamje qyteti. E dizajnuar me kujdes për të dashurit tuaj, krevat dopio dhe tek me hapsirë të bollshme.Mbani lidhjen me WiFi falas dhe shijoni argëtimin në televizorët e sheshtë me 40 kanale. Qetësohuni në pamjen e mahnitshme të qytetit nga ballkoni juaj. Përfshihen shapkat, tharëse flokësh, tavolinë biznesi të pajisur mirë. Përdorni ofertat e minibarit duke shijuar pijet e freskëta. Zgjedhja perfekte për pushimet ideale me familjen tuaj.


REZERVO TANI
Card Back
DHOMA DOPJO ME PAMJE QYTETI (STANDART)
2 të rritur + 1 (foshnjë)       16m2
Card Front
DHOMA E DOPJO ME PAMJE QYTETI (STANDART)

Qëndroni në rehatime dhe finesëm e dhomes dopjo me pamje qyteti të Hotel Boka! Hyni ne komfortin me komoditetet e plota për të plotësuar pushimet tuaja. Televizor (flat screen) kabllor i pajisur me 40 kanale të ndryshëm. Shijoni një zgjedhje te këndshme të pijeve nga minibari i dhomës ose shijoni shërbimin e dhomës! Me ne pushimet tuaja do të jenë në nivelet maksimale!.REZERVO TANI
Powered By