Bar

BARI YNE
Bari i Hotel Bokës, i vendosur në pazarin i ri në Tiranë, është një vend i gjallë dhe plot ngjyra që hapur përmbledh shpirtin e këtij qyteti të zhurmshëm. Vendosur në mes të gjallërisë së pazarit të ri, bari është një qendër e gjallë ku vijnë së bashku vendas dhe turistë për të shijuar pijet tona të këndshme. Bari ynë krenohet me një zgjedhje të ndryshme të birrave të mira dhe të freskëta, kokteje të krijuara me kujdes dhe një shtrirje impresionuese të pijeve të ndryshme për të kënaqur këdo. Nëse pas eksplorimit të qytetit nuk dëshironi alkol, mund të zgjidhni nga gama e gjerë e pijeve tona analkolike ose kafes tonë arabike tepër të shijshme. Bari ynë premton një përvojë të paharrueshme, me një atmosferë të gjallë, staf miqësor dhe një vendndodhje të shkëlqyeshme në mes të energjisë së dinamike të pazarit i Ri. Bari i Hotel Bokës është një destinacion i domosdoshëm për këdo që dëshiron të përfshihet në shpirtin e gjallë të Tiranës.
Powered By