Jemi

BOKA HOTEL

Përvoja e Qetësisë
Që do ta Kujtoni!

Mirësevini në hotelin tonë ku qetësia, shërbimi i përkryer dhe komoditeti i jashtëzakonshëm ju presin. Që në momentin që hyni në lobin tonë, do të përfshiheni në një atmosferë luksoze dhe elegancë të rafinuar. Stafi ynë do ju mirëpresë dhe do të përshëndeteni me një ambient mjaft komfort që frymëzon paqe dhe qetësi.

ZGJIDHNI DHOMËN
Facilitetet e Hotelit
Restorant
Restoranti i Hotel Bokas ofron një eksperiencë
kulinarie të shijshme, duke përfshirë shije nga e
gjithë bota. Një destinacion perfekt për cdo
udhëtar!
Bar
Bari i Hotel Bokas është një destinacion
elegant dhe i gjallë, që ofron kokteile të bëra
nga barisit ynë profesionit. Gëzuar për netë
të paharrueshme!
Akuariumi
Përgatituni për tu mahnitur në restorantin unik
të Hotel Bokas me një akuarium të madh
rrethues. Një përvojë e mahnitshme dhe e pa
parë të ngrenies!
Mini Bar
Dhomat tona janë të kompletuara për tju
përmbushur cdo nevojë. Shijoni pije të freskëta
direkt në minibarin e dhomës tuaj!
Vendndodhje e Shkëlqyer!
Hotel Boka, vetëm 1 minutë larg qendrës së
Tiranës, ofron konveniencën e vendndodhjes
së shkëlqyeshme pa kompromis mbi
komoditetin dhe luksin. Qëndrim ideal!
Higjienë
Në Hotel Boka, pastërtia është parësore. Çdo
cep shkëlqen, duke siguruar një ambient të
pastër që lejon qëndrimin tuaj në perfeksion!
Shërbim 24/7
Eksperiencë e pa krahasuar në mikpritjen e
Hotel Bokas me shërbimin tonë 24/7 të stafit
tonë. Natë ose ditë, jemi këtu për të plotësuar
çdo dëshirë tuaj!
Dhoma & Tualete
Nga një dush tepër komfort, arredim lukzos,
tharëse flokësh, peshqir të freskët etj, dhomat
tona janë të pajisuar me gjithcka
që ju duhet.
Pa Stres
Vendndodhja e zgjedhur e Hotel Bokas siguron
akses të lehtë në tregje, taksi, parkim dhe
dyqane, duke bërë qëndrimin tuaj të
përshtatshëm dhe pa stres!
Powered By